Občasnik št. 3 - marec 2020

Društvo paraplegikov SP
UVODNE BESEDE

Pozdravljene članice in člani!

Kot večina verjetno že veste tudi naše društvo zaradi koronavirusa deluje v omejenem obsegu. Na društvu sicer je zaposleni preko javnih del, vendar lahko z nim komunicirate samo preko telefona, obiski društva pa niso mogoči. Če v tem času kdo kaj nujno potrebuje naj sporoči na društvo ali meni osebno in bomo skušali urediti, če bomo lahko. Prevozi s kombijem so tudi prekinjeni.
Glede na to, da bo to stanje še nekaj časa in so vsi dogodki na društvu odpovedani ali prestavljeni je tudi ta občasnik okrnjen, v naslednjem mesecu pa ga verjetno ne bo. Se beremo, ko gre to mimo!

OSTANITE DOMA IN OSTANITE ZDRAVI!

PRETEKLA DOGAJANJA NA DRUŠTVU
  • V začetku meseca so se naše članice in nekateri člani (glede na razpoložljivo število kart) v okviru praznovanja 8. marca udeležili ogleda gledališke predstave »Tutošomato« v SNG Nova Gorica.

• Letošnji Zbor članov smo zaradi znanih razlogov opravili na daljavo

• Ostali dogodki so odpadli oziroma so prestavljeni za nedoločen čas.
PRIHODNJA DOGAJANJA NA DRUŠTVU
  • V prilogi vam pošiljam razpis za prijavo na letovanje v naši počitniški prikolici v Ankaranu, v kampu Adria.
    Prijave do 25. aprila na društveni naslov ali v elektronski obliki.

• V prilogi je tudi položnica za članarino za leto 2020.
    Prosim, da članarino poravnate, da ne bo kasneje prihajalo do zapletov.

• Ponovno vas obveščamo, da imamo na društvu kar nekaj materiala za inkontinenco, ki ga lahko prevzamete. Na zalogi imamo tudi plašče in zračnice za vozičke, gumice za bergle, sposodite si lahko sedežno blazino, nastavek za WC školjko in električni voziček.

Matej GRUDEN  l.r.
Predsednik