Občasnik št. 2 - februar 2021

Društvo paraplegikov SP

UVODNE BESEDE

Pozdravljene članice in člani!

Ob enomesečnem premoru se vam ponovno oglašam preko našega glasila. Delo na društvu poteka nemoteno, ravnotako tudi prevozi članov, žal pa do sedaj zaradi vsem znanih razlogov nismo smeli izvajati naših običajnih dejavnosti, v katere se vključujete. Šele ta teden smo lahko pričeli z izvajanjem masaže na društvu, z naslednjim tednom pa bomo pričeli tudi s kegljanjem in namiznim tenisom. S plavanjem v bazenu pa bomo morali očitno še malo počakati, vseekakor pa vas bomo o tem sproti obveščali. Če se še kdo od članov želI vključiti v te dejavnosti, naj prosim pokliče na društvo.

AKTUALNA OBVESTILA

• Obveščamo vas, da so uradne ure na društvu od 08 do 12.00, ob sredah od 12.00 do 16.00. Ob sobotah, nedeljah in praznikih je društvo zaprto. Prosimo, da se tega urnika držite, zlasti pri sporočanju potreb po prevozih.
  • Obveščamo vas tudi, da smo pripravili Pravilnik o prevozih. Za naše člane smo znižali ceno participacije in sicer na 0,1 €/km. Pri tem velja pravilo, da morate potrebo po prevozu najaviti najmanj 7 delovnih dni prej. Ker so stroški participacije (pri krajših prevozih) zelo nizki jih bomo združevali z več prevozi.

PRIHODNJA DOGAJANJA NA DRUŠTVU

• Tudi letos vabimo vse naše članice, da se udeležijo praznovanja 8. marca na našem društvu. Dobili se bomo v ponedeljek, 8. marca ob 15.00 uri in skupaj obeležili vaš praznik. Lepo vabljene! Prijave zbiramo na društvu do 4. marca.
  • Vabimo vas na društveni turnir v pikadu, ki ga bomo organizirali v petek, 12. marca ob 16.00 uri v društvenih prostorih. Kot po navadi zbiramo prijave na društvu in sicer do 5. marca. Čakajo vas lepe nagrade. Lepo vabljeni!
  • V prilogi vam pošiljam razpis za prijavo na letovanje v naši počitniški prikolici v avtokampu Adria v Ankaranu. Prijave zbiramo do 25. aprila na društveni naslov ali v elektronski obliki.

Matej GRUDEN l.r.
PREDSEDNIK