DRUŽABNO SREČANJE OB MARTINOVANJU

Turistična kmetija "Pr`Pr`fesorjevih" v osrčju vinogradov Turistična kmetija "Pr`Pr`fesorjevih" v osrčju vinogradov

Do dobra smo že vstopili v jesenski čas, ko nas čudoviti jesenski barvni odtenki porumenelega in odpadlega listja opominjajo, da se narava odpravlja k počitku. Jesen sama po sebi ni darežljiva le s temi čudovitimi čudesi, darovanimi sadovi in plodovi, temveč nam z dogodki, ki sovpadajo v to obdobje, nudi tudi možnost druženja ob trgatvi in seveda ključnemu praznovanju martinovanja.

Kot pravi pregovor, priložnost zamujena, ne vrne se nobena, smo tudi v našem društvu za člane priredili družabno srečanje - martinovanje.

V soboto, 10. novembra smo se člani zbrali na kmetiji "Pr`Pr`fesorjevih” v Dornberku, kraju v spodnji Vipavski dolini, kjer domujeta vinogradništvo in sadjarstvo. Kot vedno, smo bili lepo sprejeti in postreženi s hišnimi kulinaričnimi dobrotami, ob katerih je čas našega druženja prehitro minil in potrebno je bilo jemati slovo, a ne za dolgo, saj se bližajo še zadnji praznični dnevi iztekajočega se leta, ko se snidemo na veselem decembrskem družabnem srečanju.

Do takrat pa na veselo na snidenje.

FOTOGRAFIJE