TUDI NAŠA ZVEZA RAHLJA PREVENTIVNE UKREPE

Vse se enkrat začne in vse se enkrat konča! Pri Zvezi paraplegikov Slovenije smo se odločili, da bomo naš delovni proces postopoma vrnili v ustaljene tirnice. Prostore na Štihovi 14 v Ljubljani bomo odprli po prvomajskih praznikih 4. maja 2020. Seveda z vsemi varnostnimi ukrepi na državni ravni. Pri vhodu bo na voljo razkužilo in zaščitna maska. Priporočamo pa, da referenti do preklica epidemije svoje delo še vedno opravljajo od doma.
Seveda pa nas še naprej lahko kontaktirate na spodnjih telefonski številkah in e-naslovih.

Osebna asistenca
Telefonske številke in e-naslovi
- 051 658‐193 (Tjaša-usklajevalka) – tjasa@zpsasistenca>;
- 051 658-460 (Špela-usklajevalka) –
Uporabnike osebne asistence obveščamo, da usklajevalci osebne asistence, administracija in vodja osebne asistence svoje delo opravljajo preko elektronske pošte in telefona, vse morebitne zaplete pa nemudoma sporočite. Delo poteka po ustaljenih in dogovorjenih postopkih.

Programi Zveze
Hkrati vas obveščamo, da vse aktualne informacije v zvezi s koronavirusom spremljate na spletnih straneh – Celje-Info – Worldmeter – STA - Univerza Maribor