PROJEKT "PARTNERSTVO ZA DOBROBIT DRUŽBE

PROJEKT "PARTNERSTVO ZA DOBROBIT DRUŽBE

Zveza paraplegikov Slovenije se je odločila za sodelovanje v projektu Partnerstvo za dobrobit družbe (Partnerstvo), katerega cilj je ustvarjanje sinergije, ki bo pozitivno vplivala na življenja ljudi, družbo ter naravo.

Podjetja in organizacije se lahko medsebojno dopolnjujejo in tako dosegajo sinergijske učinke, ki vodijo v optimalno uporabo obstoječih sredstev za skupno dobro. Podjetja in obrtniki lahko namenijo finančna ali druga sredstva, ki jih imajo na voljo. Po drugi strani pa organizacije bolje poznajo potrebe in želje ljudi, ter znajo sredstva najbolje uporabiti za največji učinek v družbi. Za podjetja pomenijo družbeno odgovorni projekti tudi priložnost za večjo vključenost v širšo družbo, večjo možnost sodelovanja s partnerji, povečanje ugleda blagovne znamke in povečanje privlačnosti za najbolj kakovostne kadre.

Organizacije, ki delujejo v dobrobit družbe in sodelujejo v projektu so neprofitne organizacije in društva, ki skrbijo za pomoč ljudem v stiski; kulturne in izobraževalne organizacije, ki skrbijo za našo kulturno ozaveščenost in promocijo znanja; športna društva, ki skrbijo za zdrav razvoj otrok ter promovirajo zdrav način življenja; gasilska in reševalna društva, katerih pomena se zavemo, ko jih res potrebujemo in vse druge organizacije, ki imajo pozitivno vlogo v družbi.

Podjetja - kako donirati?: donirate lahko tako, da kontaktirate katerokoli od organizacij, ki ustreza pogojem in se z njimi dogovorite za donacijo. Če želite vam lahko pri tem pomaga tudi ekipa MojMojster. Ko je donacija izvedena, jim pošljete potrdilo o nakazilu.

Certifikat - Družbeno odgovorno podjetje: podjetja, ki donirajo v okviru partnerskega programa Partnerstvo za dobrobit družbe v skupni višini najmanj 100 € pridobijo certifikat Družbeno odgovorno podjetje za čas enega leta. Donacija se dokazuje s potrdilom o nakazilu ali donacijsko pogodbo. Certifikat bo viden na straneh sistema MojMojster, podjetja pa lahko pridobljen certifikat uporabijo tudi na svojih spletnih straneh in v publikacijah. Seznam donatorjev bo tudi javno objavljen na spletu.

mt_ignore    
Društvo paraplegikov
severne Primorske
Rejčeva ulica 5 - 5000 Nova Gorica
TRR SI56 0475 0000 1024 080
pri Nova KBM
05 300 28 22
040 543-338
041 393-410 predsednik
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zadnje v galeriji