ZAKLJUČEK KEGLJAŠKE LIGE ZPS - DOM PARAPLEGIKOV PACUG IN MEMORIAL PETRA ZDOVCA

Z veseljem smo dočakali trenutek, ko je bilo preklicano epidemiološko obdobje, kar pomeni, da so ponovno zaživele društvene dejavnosti in s tem povezana športna udejstvovanja na ravni društva oz. Zveze. Navkljub vsemu smo imeli dovolj časa, da se "napolnimo" z energijo, katero sedaj s pridom trošimo in zavzeto treniramo ter se udeležujemo športnih tekmovanj.

Zakljucek kegljaske lige CeljeEno takih je bilo zaključni 4. krog kegljaške lige ZPS - Dom paraplegikov Pacug in 20. Zdovčev memorial ki je potekalo 19. junija 2020 na kegljišču Golovec v Celju, v organizaciji Društva paraplegikov jugozahodne Štajerske.

Naše barve so branili Branko Črv, Anej Doplihar, Primož Grebenjak, Klavdij Leban, Marko Sever in David Vuga.

Branko Črv je ponovno blestel v kategoriji tetraplegiki in odnesel bronasto odličje za uvrščeno skupno 3.mesto, za kar mu iskreno čestitamo.

V kategoriji paraplegikov je za naše društvo največ kegljov podrl prav Marko Sever, kateremu je šlo odlično od rok.
Na tekmovanju je sodeloval tudi Anej Doplihar ter dosegel soliden rezultat.

Bravo fantje!

Anej Doplihar