POLETNA ŠTEVILKA GLASILA PARAPLEGIK

POLETNA ŠTEVILKA GLASILA PARAPLEGIK

Koronavirus je v letošnjem letu prav gotovo največkrat izgovorjena in napisana beseda. Tudi v tokratni številki našega glasila, saj se vse vrti okoli nje. Virus je cel planet obrnil na glavo in tudi vsebino, ki jo boste prebirali.

Tudi predsednik Dane Kastelic v svoji redni kolumni piše o delovanju Zveze v času epidemije in se zahvaljuje vsem in še posebej osebnim asistentom, ki so v tem času zavestno in odgovorno ravnali, da v naših vrstah nismo imeli nobenega člana okuženega s covidom 19. No, s sodobno tehnologijo smo lahko veliko dela opravili od doma. Predsednika in odgovorne pa skrbi kako bo odločilo Ustavno sodišče o prihodnosti naše obnovitvene rehabilitacije in zdravstvenega letovanja otrok.

V nadaljevanju v treh člankih pišemo o delu in življenju naših članov v času epidemije in ključnih informacijah RTV, o planinstvu za gibalno ovirane planince, spremembah zakona o dajatvah za motorna vozila, negi kože, napotkih za zdravo prehrano oseb s poškodbo hrbtenjače, nato pa se že razpišejo dopisniki vseh devetih pokrajinskih društev. Med njimi so tudi zanimivi intervjuji.

Sledijo prispevki iz športnega in kulturnega področja, pišemo pa tudi o spominih na Pineto, o zanimivem potopisu in spominu na dva preminula predsednika društev.

Zadnje strani so tako kot vedno, namenjene razvedrilu. Prijetno prebiranje vam želimo.

POLETNA ŠTEVILKA GLASILA PARAPLEGIK

 

mt_ignore    
Društvo paraplegikov
severne Primorske
Rejčeva ulica 5 - 5000 Nova Gorica
TRR SI56 0475 0000 1024 080
pri Nova KBM
+386 (0)5 300 28 22
+386 (0)40 543-338
+386 (0)41 393-410 predsednik
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zadnje v galeriji