AKTIVNOSTI DRUŠTVA V ČASU EPIDEMIJE

Kakor vsi, si tu di mi neskončno in upravičeno želimo vstop v toplo in cvetočo pomlad ter, da bi korenine korona virusa končno usahnile. Želimo si, da bi se društvene dejavnosti končno razcvetele z vsemi svojimi čari, za katere smo bili doslej prikrajšani.

Navkljub vsemu je organizacijsko delovanje društva v tem obdobju nemoteno potekalo, saj smo bili s člani v stalnem kontaktu preko komunikacijskih sredstev. Nemoteno je potekala tudi organizacija prevozov članov in pričeli smo tudi z izvajanjem masaže, kegljanjem in namiznim tenisom.

V tem obdobju smo se še posebej spomnili naših dveh članov, ki sta v tem obdobju praznovala lepo zaobljeni rojstnodnevni številki. To sta bila Jožica Primožič, ki je praznovala 70-ti rojstni dan in Branko Črv, 60-ti rojstni dan. Obema slavljencema smo ob tej priložnosti čestitali in ju skromno obdarili; Jožico smo obiskali v VDC Stara gora in ji osebno čestitali in izročili darilo.

Ob dnevu žena smo se spomnili tudi naših članic in zanje priredili srečanje, ki je žal iz verjetno že znanih razlogov odpadlo; vsem pa smo ob prazniku poslali čestitke in skromno darilo v obliki nakupovalnih bonov.

Kot edina in zadnja pred pomladanska aktivnost je bila izvedba vsakoletnega turnirja v pikadu, o katerem ste si lahko preberete v novicah društva.

• Drago Sever
+386 (0)5 300 28 22