SOOČENJE REDNEGA ZBORA ČLANOV S PANDEMIJO KORONA VIRUSA

Leto je naokrog in vzporedno s pomladjo vstopamo tudi v čas občnih zborov oz. v čas, ko članstvo društva preko  podanih poročil seznanjamo o delovanju društva v minulem letu in zastavljenih programih za letošnje leto.

Žal je korona virus letošnji letni zbor članov obrnil na glavo in se bo le ta odvijal na precej drugačen in na  nenavaden način. Skratka, potekal bo preko komunikacijskih kanalov, kjer ni prisotna pristnost zbiranja, druženja in vsega tistega, kar bi dalo šarm nam vajenih druženj ob letnih zborih članov. Skratka, razpravljati o tem je povsem zaman, saj se moramo zavedno in zavestno držati epidemioloških ukrepov in upati na skorajšnjo vrnitev v »stare čase«.

Vsi ste verjetno že prejeli vabilo (z navodili) za redni zbor članov, ki bo v četrtek 25. marca 2021, s pričetkom ob 13.30 uri in bo potekal preko videokonference, s pomočjo računalniške aplikacije ZOOM.
Vso gradivo za redni zbor članov vam je na vpogled na sedežu društva, kakor tudi na spletni strani društva v rubriki »O društvu -> Akti društva«.

Ob zaključku naj vas pozovem k udeležbi in tvornemu sodelovanju, saj s tem dokažemo, da znamo biti tudi v drugačnih razmerah »nepremagljivi«.

• Drago Sever
+386 (0)5 300 28 22