Priprave na pričetek sezone v Domu paraplegikov Pacug

Na naše drugo krizno (covidno) leto smo se v Domu paraplegikov Pacug dodobra pripravili. Tako s kadri, ureditvijo okolice in notranjosti doma ter Vile Pacug kot tudi s potrpežljivostjo in neučakanostjo, da vas čimprej vidimo. Dela nam ni zmanjkalo, volje pa tudi ne. Nekaj je novosti, ki bodo popestrile bivanje in vzdušje pri nas je prikazano na slikah, nekaj pa smo pustili, da vas presenetimo, ko pridete.

Letošnja sezona se je začela sredi maja in upamo, da se bo končala proti koncu oktobra. Veliko je bilo povpraševanj in (pred)rezervacij, veseli smo, ker smo letos končno ''prebili'' magično mejo čez 200 in več vpisanih ter potrjenih udeležencev in njihovih spremljevalcev na skupinski obnovitveni rehabilitaciji (SOR). To si vsekakor štejemo v čast. Prav tako pa to pomeni neko zadoščenje, da delamo v pravo smer in da to naši člani znajo tudi ceniti in pokazati. Seveda se bomo tudi v prihodnje trudili po naših najboljših močeh, da dvigujemo nivo ponujene storitve in da vse kritike, tako negativne, kot pozitivne obrnemo v konstruktivne in poskušamo po svojih močeh in zmožnostih zadovoljiti vas, dragi naši uporabniki.

Prav tako smo letos pridobili nekaj novih skupin (Zavod SABA, Zavod M Asist, Sožitje,) poleg že starih CUDV-jev in VDC-jev, Glasbene šole Radovljica,…. Tako, da smo tudi na tem segmentu zadovoljni, da se o nas širi dober glas.
Kot novost letošnjega leta pripravljamo skupaj s podjetjem ITERO iz Ljubljane, (nevrorehabilitacijski center), predstavitev pristopa k rehabilitaciji pri vsaki naši skupini. Več informacij na www.itero.si.

Torej dobrodošli, mi vas že z nestrpno pričakujemo in se veselimo snidenja z vami.
+386 (0)5 300 28 22
+386 (0)40 543-338