Z E-VOZIČKI IN KOLESI PO NOVI GORICI IN OKOLICI

Kakor, da bi hoteli nadoknaditi vse zamujeno, smo se po kolesarjenju in izletu z ladjico ob slovenski obali podali še na nam tako priljubljeno »klobasarjenje« po Novi Gorici in okolici, saj je bil zadnji poletni dan kot nalašč za to.

Zbrali smo se na sedežu društva, kjer nam je bila razdeljena popotnica, da slučajno ne bi koga zaobjela švohost in s svojimi »e-konjički« krenili na potepanje po novogoriških ulicah vse tja do kromberškega gradu, ki ga plemeniti bogata zgodovina, sama lokacija pa ponuja čudovit razgled. Žal je bilo za vse to premalo časa, saj smo si zadali še »klobasarjenje« po kolesarskih poteh do Šempetra pri Gorici, kjer smo se za krajši ćas izpostavili sončku in pogreli naše okončine.

In ker pravijo, da se vse lepo enkrat konča, da se lahko zopet prične, smo se po znanih poteh vrnili do sedeža društva, kjer smo nadaljevali z druženjem, saj je bilo le to neizbežno, glede na vzdušje udeležencev.

Tako smo naše zadnje poletno potepanje zaključili zavedajoč se, kako lepe poti in kraji nas obdajajo.

Anej Doplihar
FOTOGRAFIJE