PREDPRAZNIČNO DRUŽABNO SREČANJE ČLANOV

V predprazničnem času iztekajočega se leta je društvo pripravilo družabno srečanje za vse naše člane, ki bivajo v DSO in VDC Nova Gorica. Večina teh članov je odvisna od prevozov, katerega jim je omogočilo društvo v okviru programa "Prevozi članov",  za varen in udoben prevoz članov pa je poskrbel naš voznik Matej.

Zbrali amo se v torek, 14. decembra v društvenih prostorih, kjer smo se ob pogostitvi in sproščenem vzdušju med drugim pogovarjali tudi o pravicah članov pri nabavi invalidskih pripomočkov in opreme. Prav tako smo se seznanili z novostmi na področju socialnega varstva za invalide. Člane, ki se niso mogli udeležiti druženja, smo obiskali v VDC Nova Gorica – Stara Gora in DSO Črni vrh.

Eden poglavitnih namenov našega predprazničnega druženja in obiskovanja je skrb društva za svoje člane, saj je naše poslanstvo tudi to, da prisluhnemo vsakemu posamezniku in prepoznamo njegove težave in potrebe ter mu jih pomagamo rešiti oz. uresničiti.

Ni veselega decembra brez obiska dobrih treh mož, zato smo člane razveselili s simboličnim darilom, s katerim si bodo vsaj malce polepšali praznične dni.

Ob tej priložnosti želim v imenu Društva paraplegikov severne Primorske vsem članom voščiti vesele praznike ter srečno novo leto.

David Vuga

+386 (0)5 300 28 22