SLABO VREME NAJ NE BO OVIRA

Apartmajske hišice v kampu Čatež Apartmajske hišice v kampu Čatež
Hladnejše vreme ali padavine za počitnikovan Veliko zabave - predvsem za mladeje v Termah Čatež niso ovira!
Če vas na poletni Termalni rivieri preseneti dež ali med plavanjem v zimski Termalni rivieri posije sonce, se lahko preko povezovalnega mosta sprehodite do zimske ali poletne Termalne riviere.

V septembru nove nižje cene najema v hišicah 161 in 162.
  Cena dnevnega najema že od 45 €/dan!
Ostale cene preverite na spletni strani:  http://zveza-paraplegikov.si/turizem_rezervacije/
Cena najema vključuje:

- dnevno do 5 vstopnic za 2 neomejena vstopa na poletno ali v zimsko Termalno riviero;
- uporabo posteljnega perila;
- končno čiščenje.

V hišicah 163 in 164 najem apartmaja že za 20 €/dan ( 4 osebe)
Ob najemu apartmajev 163 in 164 v Termah Čatež vam omogočimo nakup kart za kopanje po zelo ugodni ceni 11,05 eura na osebo.

S prvimi nizkimi temperaturami zaplavajte v vodno avanturo zimske termalne riviere.
Na zimski Termalni rivieri zaplavajte v termalni vodi največjega pokritega kompleksa bazenov na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin z vodnimi atrakcijami.

Pod tri kupole zimske Termalne riviere vabijo bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišča ... Ko je počasnosti dovolj, sledi zabava med valovi ali na divji reki. Spustite se v vodno doživetje na toboganu skakalnica ali kamikaza. Ljubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo s svetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij. Ujemite svoj val na progi za deskanje, spustite se po toboganu skakalnica ali kamikaza, najmlajši pa se lahko prepustite čarobnemu svetu gusarske ladje.
Od aprila do oktobra vas na poletni Termalni rivieri navdušujejo številni tobogani, gusarski otok, počasna reka, bazen z valovi, otroški vodni park, igrala, vodni park... Težko boste vse skupaj preizkusili v enem samem dnevu.