KONCERT ZA TINETA

Nastopajoči so navdušili Nastopajoči so navdušili
mt_ignoreFOTOGRAFIJE - V Šmarjeti so v Kulturnem domu 28. avgusta pripravili dobrodelni koncert za Tineta Gradišarja, ki je po delavni nesreči novembra 2013 postal tetraplegik. Izkupiček od prodanih vstopnic bodo namenili za nakup prilagojenega kombiniranega vozila, saj Tine zaradi hude gibalne oviranosti uporablja lahko le električni voziček.

Dvorana je bila nabito polnaDvorana je pokala po šivih zato so morali gasilci namestiti še dodatne klopi. In to ne brez razloga. To je bil resnično odličen koncert in prav vsi nastopajoči so vsak po svoje navdušili.
Nastopili so ansambli: Rubin, Čudežni dečki, Družina Lenart in Prva liga ter Gorjanski spev, Šmarješke mamice, Marjan Novina in prikupna Valentina Kragelj v vlogi humoristke in harmonikarice Oštirjeve Lojzke iz Pangrč Grma. Program je odlično povezovala Barbara Pirh, sicer voditeljica na Radiu Veseljak. Kot presenečenje je Tinetu pripravila še nastop ansambla Smeh, ki mu je namenil pesem »Le verjemi.«

Ob zaključku so pripravili še licitacijo umetniške slike mlade slikarke Leje Mihelič, občina Šmarješke Toplice je primaknila ček za 500 €, nekaj evrov pa se bo nabralo tudi od pohoda in kolesarjenja iz Šmarjete do pobratene občine Cankova. Tinetu lahko tudi vi pomagate s poslanim SMS na 1919 - klicna beseda Tine. S tem bo Tine lažje prišel do kombija, ki mu bo omogočil kvalitetnejše življenje.

Organizacijske niti so bile v rokah Tinetove svakinje Janje Pirnar.