PETER KAUZER BO TEKEL ZA NAŠEGA UROŠA

Peter Kauzer3. maja bojo tekli za skupni cilj. Tekli bojo za tiste, ki tega ne morejo.
Počasi se približuje 3. maj 2015 in z njim tekaški dogodek »Wings for Life World Run.« To je eden najbolj inovativnih in zabavnih tekmovalnih tekaških dogodkov na svetu. Udeleženci se bodo zbrali na več kot 35 lokacijah, na kar šestih celinah in točno ob 13.00 začeli teči. Kar je še pomembnejše, dogodek je odprt za vse tekače in netekače, za tiste, ki tečejo že leta ali pa so šele začeli teči. Vsak je dobrodošel!

Svet bo tekelWings for Life Foundation financira projekte za raziskavo hrbtenjače po vsem svetu. Sto odstotkov startnin od dogodka Wings for Life World Run in vsa sredstva sponzorjev gredo neposredno v raziskave. Colin Jackson, ki je bil na vrhuncu svoje kariere eden najboljših tekačev čez ovire, je mednarodni športni direktor dogodka.
Na letošnjem svetovnem teku bo Peter Kauzer med drugimi tekači v Sloveniji svoj tek namenil našemu članu Urošu Žagarju. Uroš se je pred leti kot strasten kolesar na spust iz Kobariškega Stola poškodoval hrbtenjačo in ostal paraplegik. Zdaj v okolici Tolmina kolesari z ročnim kolesom, poleti pa kolo zamenja tudi za kajak.

Vir: ZPS


Video vir: Wings for life World Run

mt_ignore    
Društvo paraplegikov
severne Primorske
Rejčeva ulica 5 - 5000 Nova Gorica
TRR SI56 0475 0000 1024 080
pri Nova KBM
05 300 28 22
040 543-338
041 393-410 predsednik
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zadnje v galeriji