POSEBNA IZDAJA REVIJE PARAPLEGIK

Posebna izdaja revije Paraplegik, posvečena izgradnji in otvoritvi Doma zdravja in počitnic v Pacugu Posebna izdaja revije Paraplegik, posvečena izgradnji in otvoritvi Doma zdravja in počitnic v Pacugu
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/ikone/icon-pdf.png'

Posebna izdaja revije ParaplegikSpoštovani obiskovalci naše spletne strani!
Pred vami je posebna, oz. kar jubilejna izdaja revije Paraplegik v kateri smo celotno gradivo posvetili uresničitvi največjega projekta Zveze paraplegikov Slovenije – izgradnji in otvoritvi Doma paraplegikov Pacug. Dogodek, ki bo z zlatimi črkami zapisan v analih Zveze paraplegikov Slovenije in smo ga tako dolgo čakali, si posebno pozornost tudi zasluži.
icon pdfPOSEBNA IZDAJA
V posebni izdaji naše informativne dejavnosti so strnjeni prispevki, ki pričajo kako dolgotrajna, zapletena, tvegana  in polna negotovosti je bila realizacija največjega cilja in želje slovenskih paraplegikov in tetraplegikov. To je pridobitve kotička na slovenski obali, pod slovenskim soncem, kjer bi lahko izvajali tako potrebno obnovitveno rehabilitacijo in druge dejavnosti naše organizacije. In ta veliki cilj je bil udejanjen 6. maja 2016.
V tej izdaji Paraplegika je predstavljen kronološki potek in pomen naše obnovitvene rehabilitacije, v nadaljevanju pa potek gradnje doma. Vse od iskanja in nakupa parcele, do končne izgradnje in otvoritve doma.