POSEBNA IZDAJA REVIJE PARAPLEGIK

Posebna izdaja revije Paraplegik, posvečena izgradnji in otvoritvi Doma zdravja in počitnic v Pacugu Posebna izdaja revije Paraplegik, posvečena izgradnji in otvoritvi Doma zdravja in počitnic v Pacugu
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/ikone/icon-pdf.png'
There was a problem loading image 'images/ikone/icon-pdf.png'

Posebna izdaja revije ParaplegikSpoštovani obiskovalci naše spletne strani!
Pred vami je posebna, oz. kar jubilejna izdaja revije Paraplegik v kateri smo celotno gradivo posvetili uresničitvi največjega projekta Zveze paraplegikov Slovenije – izgradnji in otvoritvi Doma paraplegikov Pacug. Dogodek, ki bo z zlatimi črkami zapisan v analih Zveze paraplegikov Slovenije in smo ga tako dolgo čakali, si posebno pozornost tudi zasluži.
icon pdfPOSEBNA IZDAJA
V posebni izdaji naše informativne dejavnosti so strnjeni prispevki, ki pričajo kako dolgotrajna, zapletena, tvegana  in polna negotovosti je bila realizacija največjega cilja in želje slovenskih paraplegikov in tetraplegikov. To je pridobitve kotička na slovenski obali, pod slovenskim soncem, kjer bi lahko izvajali tako potrebno obnovitveno rehabilitacijo in druge dejavnosti naše organizacije. In ta veliki cilj je bil udejanjen 6. maja 2016.
V tej izdaji Paraplegika je predstavljen kronološki potek in pomen naše obnovitvene rehabilitacije, v nadaljevanju pa potek gradnje doma. Vse od iskanja in nakupa parcele, do končne izgradnje in otvoritve doma.

Vir: ZPS

mt_ignore    
Društvo paraplegikov
severne Primorske
Rejčeva ulica 5 - 5000 Nova Gorica
TRR SI56 0475 0000 1024 080
pri Nova KBM
05 300 28 22
040 543-338
041 393-410 predsednik
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zadnje v galeriji