NLB WHEEL LIGA IMA SPLETNO STRAN

Spletna stran NLB Wheel lige Spletna stran NLB Wheel lige

Regionalna NLB WHEEL LIGA, v kateri tekmujejo košarkarske ekipe na invalidskih vozičkih iz šestih držav, ima od 27. oktobra 2016 svojo spletno stran (www.nlbwheel.com) .

Na uvodni strani vodja lige in športa pri Zvezi paraplegikov Slovenije Gregor Gračner predstavi pomen in vlogo košarke na vozičku, obiskovalci lahko vidijo pomemben dogodek, napovednik in sponzorje. V zavihku NOVICE se bodo nizale novice o dogodkih lige, v zavihku GALERIJA so zaenkrat po sezonah predstavljene finalne tekme, pod povezavami pa še zanimivi povezavi - JAGODNI IZBOR AKCIJ in UTRINKI Z ROBA IGRIŠČA s številnimi atraktivnimi fotografijami košarke na vozičkih. Zavihek EKIPE predstavlja posamične ekipe s skupinsko fotografijo, trenerja in kapetana ter poimenski seznam igralcev, zavihek ZGODOVINA pa potek posamičnih iger ob zaključkih lige.

Spletna stran NLB WHEEL lige je zaživela v rekordnem času in ima še nekaj začetnih pomanjkljivosti, toda verjamemo, da bo vsak dan boljša, popolnejša in zanimivejša. Dobila bo še povezavo na Facebook in angleško različico.
Uredniku Mitji Dečmanu želimo uspešno urejanje.

Vir: ZPS

mt_ignore    
Društvo paraplegikov
severne Primorske
Rejčeva ulica 5 - 5000 Nova Gorica
TRR SI56 0475 0000 1024 080
pri Nova KBM
05 300 28 22
040 543-338
041 393-410 predsednik
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zadnje v galeriji