NAŠI ZGODBI PRISLUHNILI POKLICNI VOZNIKI

Ivo je svojo zgodbo podal poklicnim voznkom Ivo je svojo zgodbo podal poklicnim voznkom

Naše društvo se že nekaj časa predstavlja učencem in dijakom osnovnih in srednjih šol, katerih predstavitev cilj je, ozaveščati mlade o nevarnostih, ki nam kot udeležencem v prometu pretijo s svojo nevarnostjo ter za posledico terjajo davek - invalidnost.

Pokazalo se je, da tovrstna srečanja niso ozaveščanja le mladih, saj smo s strani Zavoda Vozim prejeli izziv, kjer bi predavali poklicnim voznikom, ki naj bi imeli za seboj kar nekaj kilometrine in izkušenj, a kot kaže, teh ni nikoli dovolj.

Tako smo 8. decembra 2016 v Perli v Novi Gorici izvedli predstavitev; na ta izziv se je podal član našega društva Ivo Ozebek saj, kot pravi, se mu je le-ta zdel zanimiv.

Glede na to, da so bili slušatelji z že nekaj profesionalnimi izkušnjami, je k predavanju skušal pristopiti, kar se da suveren.

Ivova prezdstavitev je bila uspešna, saj so se mu ob zaključenem klepetu zahvalili za podano izkušnjo in dobronamerna opozorila, nad katerimi se, kot so si priznali, velja zamisliti.

Sam Ivo pravi, da je bil nad predstavitvijo zadovoljen in ponosen, ker je opravil dobro delo; grenak priokus pa mu je pustilo iskanje parkirnega prostora, saj so bili vsi zasedeni, tudi invalidski. A to je že druga pesem, za katero telesno ne prizadeti vozniki nimajo posluha.

mt_ignore    
Društvo paraplegikov
severne Primorske
Rejčeva ulica 5 - 5000 Nova Gorica
TRR SI56 0475 0000 1024 080
pri Nova KBM
05 300 28 22
040 543-338
041 393-410 predsednik
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zadnje v galeriji