PREDNOVOLETNA ŠTEVILKA PARAPLEGIKA

PREDNOVOLETNA ŠTEVILKA PARAPLEGIKA

Spoštovani obiskovalci naše spletne strani, prišel je praznični čas z njim pa tudi praznična številka Paraplegika. Bralci si boste lahko prebirali številne članke, razne intervjuje in različne prispevke, ki so jih pripravili dopisniki z vseh pokrajinskih društev Zveze.

Predsednik Zveze Dane Kastelic v svoji kolumni piše o tem, da je leto 2017 za našo organizacijo in lokalna društva potekalo po ustaljenih tirnicah, skrbi pa ga sistemska ureditev financiranja.

Preberite si tudi članek o arhitektu Matjažu Planincu, ki je po dolgih dvaintridesetih letih delovanja pri Zvezi zaključil svojo poklicno pot. Ko boste revijo prelistavali dalje boste lahko zasledili zanimive članke: o 25. Mednarodnem dnevu invalidov, Srečanje s predsedniškimi kandidati, Zaključek projekta EU kartica ugodnosti za invalide, Boris Šuštaršič izvoljen v Državni svet RS, Dajatve na motorna vozila, Razjede zaradi pritiska…

Sledijo številni prispevki o športu, naših športnikih in njihovih športnih dosežkih, ki so jih dosegli v iztekajočem se letu. V nadaljevanju pa sledijo prispevki s področja kulture in zanimivih potopisov. Zadnje strani pa so tako kot vedno namenjene razvedrilu.

REVIJA PARAPLEGIK

Vir: ZPS

mt_ignore    
Društvo paraplegikov
severne Primorske
Rejčeva ulica 5 - 5000 Nova Gorica
TRR SI56 0475 0000 1024 080
pri Nova KBM
05 300 28 22
040 543-338
041 393-410 predsednik
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zadnje v galeriji