SKUPINSKA OBNOVITVENA REHABILITACIJA V PACUGU

Prostori fizioterapije Prostori fizioterapije

Lepo bodo poskrbele za vasdom pacug 2018Vsi tisti, ki še razmišljate kam letos na obnovitveno rehabilitacijo se odločite za Dom paraplegikov v Pacugu in zagotovo vam ne bo žal. Pridite preizkusit domače vzdušje in morski zrak. Prihajajoča sezona v Pacugu prinaša zabavne večere, organizirane izlete, popoldansko animacijo, prijazno osebje, individualno obravnavo vsakega gosta in kot vedno do sedaj, vrhunske terapije.

Tudi letos vas bo z odličnimi masažami razvajala maserka Duška, na recepciji vas bo razveseljevala prisrčna Vesna, animirala vas bo Fabiola, za žarom vas bo čakal Veljko v fizioterapiji pa Jan in nova fizioterapevtka Blažka. Po hiši boste srečali še Dragana in še kakšnega novega sodelavca. Koše pa bosta ponovno praznile Mihaela in Savina.

Za informacije in možnosti glede same obnovitvene rehabilitacije pa vam je na voljo Maša, ki vam bo z veseljem pomagala. Če ste v dilemi ali imate vprašanja glede udeležbe obnovitvene rehabilitacije, le pokličite na tel. 031 348-841 kjer boste zagotovo dobili vse informacije in skrbi se bodo razblinile kot bi mignil.
Prihajajoča sezona prinaša zabavo, počitek, terapije, dobro hrano in še mnogo drugega.

Ne oklevajte, prepričajte se sami in prisrčno vabljeni na morje v Dom paraplegikov.

Vir: ZPS

mt_ignore    
Društvo paraplegikov
severne Primorske
Rejčeva ulica 5 - 5000 Nova Gorica
TRR SI56 0475 0000 1024 080
pri Nova KBM
05 300 28 22
040 543-338
041 393-410 predsednik
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zadnje v galeriji