PROSTA DELOVNA MESTA OSEBNIH ASISTENTOV PRI ZVEZI PARAPLEGIKOV SLOVENIJE

V svoje kroge vabimo nove sodelavce – osebne asistente, ki bi želeli delo opravljati blizu svojega doma. Gibalno ovirana oseba bo vašo pomoč potrebovala pri osebni negi, gospodinjskih opravilih in pri spremstvih (nakupovanje, sprehodi, tečaji, izleti in po dogovoru na potovanjih). Ponujamo vam možnost dela, ki ga lahko prilagodite svojim potrebam ter soustvarite delovno okolje in delovne procese.

Iščemo prilagodljive in pozitivne osebe, ki bi z veseljem vestno in potrpežljivo opravljale delo osebnih asistentov ali osebnih asistentk. Iskreno se veselimo, da se boste pridružili našemu velikemu timu osebnih asistentov. Dobrodošli!

Kaj lahko pričakujete? Mesečno plačo v višini 1.043,68 EUR bruto (23. plačni razred) plus dodatke za posebne pogoje dela (nočno delo, nadurno delo, delo ob nedeljah in praznikih ter prostih dnevih) plus povračilo stroškov v zvezi z delom. Možnost dodatnega plačila na delovno uspešnost in udeležbo na izobraževanjih ali usposabljanjih glede na vaše potrebe. V nadaljevanju gotova možnost zaposlitve za nedoločen čas.

Kontakt za dodatne informacije: 051 640 885 (Špela ali Hana)

Vlogo za delo lahko pošljete po e-pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali po navadni pošti na naslov Zveza paraplegikov Slovenije, Štihova 14, 1000 Ljubljana s pripisom »za osebno asistenco«