VABILO K SODELOVANJU - SPLETNA ANKETA

Zveza paraplegikov Slovenije s študenti in profesorji Univerze v Mariboru ter podjetjem Prevent&Deloza sodeluje pri projektu Pametno oblačilo za toplotno zaščito spodnjih okončin uporabnikov invalidskega vozička.

Cilj projekta je razvoj prototipa pametnega oblačila za toplotno zaščito spodnjih okončin uporabnikov invalidskega vozička. Oblačilo je namenjeno ohranjanju telesne temperature nog. Nudilo bo toplotno udobje in varovalo pred vremenskimi okoliščinami ter istočasno preprečevalo in/ali zmanjševalo potencialne zdravstvene težave. Hkrati bo uporabnikom omogočalo sprošeno vključevanje in izvajanje aktivnosti na prostem.

Razvoj pametnega oblačila sloni na sloganu »Nič za invalida brez invalida«, zato se obračamo na vas in vas prosimo, da si vzamete 5 minut časa in izpolnite spletno anketo. S pomočjo rezultatov ankete bodo študentje različnih smeri lahko razvili oblačilo, ki bo izhajalo iz vaših potreb in želja. Anketo lahko izpolnite do petka, 22.3.

Povezava do spletne ankete.- (z izpolnjevanjem ankete pričnete s klikom na povezavo "Naslednja stran", ki je na dnu prikazane spletne strani.)

Društvo paraplegikov severne Primorske
TRR SI56 0475 0000 1024 080 pri Nova KBM