LUKEŽIČ IN KANCLER OSVOJILA MEDALJO

Lukežič in Kancler sta osvojila bronasto medaljo Lukežič in Kancler sta osvojila bronasto medaljo

V Lignanu (Italija) je 13. do 17. marca 2019 potekal močan mednarodni namiznoteniški turnir, kjer je med 320 tekmovalci nastopila tudi slovenska reprezentanca. Za veselje v slovenskem taboru sta poskrbela Bojan Lukežič in Primož Kancler, ki sta v ekipnih bojih dosegla izvrstno tretje mesto. V polfinalu sta klonila proti Nemčiji, ki je na koncu v razredu 3 tudi zmagala.

Andreja Dolinar in Barbara Meglič sta v ekipnem tekmovanju v združenem razredu 4-5 prišli med osem najboljših.

V posamični konkurenci je Andreja Dolinar v kategoriji SF4 z dvema zmagama in enim porazom prišla med osem najboljših, nato pa je morala priznala premoč svetovni in paraolimpijski prvakinji Borislavi Perić Ranković (1:3).
Barbara Meglič je v skupini SF4 vknjižila dva poraza in sklenila boje.
Primož Kancler (SM3) je z dvema zmagama in porazom prišel med šestnajsterico nato pa priznal premoč Tajcu Yuttajaku Glinbanchuenu (0:3).
Bojan Lukežič (SM3) in Luka Trtnik (SM7) sta redni del sklenila z zmago in porazoma. V vlogi trenerja in voznik