LIKOVNA DELAVNICA GABRJE 2019

Vidja likovne sekcije našega društva Klavdij pri ustvarjanju Vidja likovne sekcije našega društva Klavdij pri ustvarjanju

V okviru kulturne dejavnosti  Zveze paraplegikov in s pomočjo Javnega sklada za ljubiteljske kulturne dejavnosti je naše društvo  tudi letos organiziralo likovno delavnico, ki je potekala 13. maja v društvenih prostorih.

Po okrepčitvi s kavico si je vsak izbral svoj ustvarjalni kotiček in pričelo se je slikanje motivov po lastni izbiri. Na delavnici je tokrat ustvarjalo le pet slikarjev, ostali pa so zaradi vremenskih in osebnih razlogov udeležbo odpovedali. Vodil nas je  naš zvesti mentor Rasso Causeviq, ki je kot vedno s podajanjem svojega znanja prispeval, da se slikarji pridno učijo različnih slikarskih tehnik.

Pri izvedbi le te so nam s svojimi izdelki pomagali Pecivo Gorica, Eurospin, Semolič, Kmetijska zadruga Tolmin, Alpija in Alpika.

Čas je kot vedno hitro mineval, tako da smo se po končanem slikanju še malo družili in si izmenjavali mnenja.

FOTOGRAFIJE

• Klavdij Leban