Skupinska obnovitvena rehabilitacija 2022

Zveza paraplegikov Slovenije je tako kot prejšnja leta tudi letos organizator skupinske obnovitvene rehabilitacije (SOR), za osebe s poškodbo hrbtenjače.

Na podlagi razpisa, ki ga boste prejeli po pošti, se boste lahko prijavili po klasičnem postopku s pošiljanjem prijavnic, z letošnjim letom pa kot novost lahko prijavnico oddate tudi preko rezervacijske spletne strani Zveze paraplegikov Slovenije – PRIJAVNICA. V okence »Iskanje« vpišite prijavnica in kliknite na - Prijavnica za obnovitveno rehabilitacijo 2022.

Tudi v letošnjem letu boste SOR lahko koristili v Domu paraplegikov Pacug (17 dnevni termini), ter v dveh najbolj obiskanih zdraviliščih - Thermana Laško in Terme Radenci, kjer boste lahko v obeh koristili 14 ali 17 dnevne termine.
Skupinska obnovitvena rehabilitacija se bo v Domu paraplegikov Pacug predvidoma pričela 9. maja, v zdraviliščih pa 16. maja 2022.

Članice in člani vseh pokrajinskih društev Zveze bodo razpise, prijavnice in termine prijeli po pošti, objavljamo pa jih tudi na spodnjih povezavah.

Prijavnica SOR
Terminski plan