Občasnik št. 11 - november 2017

Predsednik društva Matej Gruden

UVODNE BESEDE

Pozdravljene članice in člani! Martina smo »rešli«, še par dobrih mož damo skozi in bomo tudi to leto počasi zaključili. No, naj vas na kratko seznanim s preteklimi in prihodnjimi dogajanji na društvu. Pošiljamo vam tudi položnice za plačilo članarine preteklega leta.

PRETEKLA DOGAJANJA NA DRUŠTVU

Naše že tradicionalno Martinovanje je bilo kot vsako leto tudi letos kar lepo obiskano.

Na predavanju dr. Trillerja na temo preležanine se nas je zbralo samo dvanajst članov, kar je daleč pod povprečjem glede na ostala društva. Upam, da zato, ker teh težav nimate, če jih pa kdo ima se lahko kadarkoli obrne na društvo, kjer bo dobil kontaktne podatke dr. Trillerja in se z njim posvetoval.

Osem članov je izrazilo željo za nove koledarje; ne glede na to, da kvota naročil ni bila dosežena, bomo le-te naročili in jih zainteresiranim razdelili.

PRIHODNJA DOGAJANJA NA DRUŠTVU

Vse starejše člane vabimo na družabno srečanje v petek, 8. decembra 2017 ob 16.00 uri v društvenih prostorih. Vašo prijavo pričakujemo na društvu do 4. decembra.

Novoletno praznovanje bomo imeli v soboto, 16.12.2017 s pričetkom ob 18.00 uri v vinski kleti v Dobrovem.
Za člane je udeležba brezplačna, prvi spremljevalec prispeva 10 €, ostali 18 €.
Upam, da se boste udeležili v čim večjem številu.
Prijavite se lahko na društvu najkasneje do 4.12.2017.

Obveščamo vas, da se inkontinenčni material količinsko ni zmanjšal. Če se je komu to zgodilo naj se oglasi na društvo, da ga bomo lahko posredovali. Seznanjam vas tudi z dejstvom, da mora vsako reševalno vozilo sprejeti tudi navaden voziček pri prevozu invalida. Če ima kdo s tem težave, naj ravno tako sporoči na društvo.

Še enkrat (in ne zadnjič): sporočite, kaj vas zanima. Če bo predlog dober in bo dovolj prijavljenih članov bomo stvar vsekakor izpeljali.

Predsednik DPSP:
Matej GRUDEN