Občasnik št. 9 - september 2016

UVODNE BESEDE

Pozdravljeni članice in člani!
Spet je mesec na okoli in pred vami je nov občasnik. V tem mesecu so bile vse sile usmerjene v priprave na otvoritev našega novega društva. 14. septembra se je ta za nas zelo pomemben dogodek tudi zgodil. Sedaj že delamo v novih prostorih na Rejčevi ulici 5. Vse člane, ki jih še niso videli lepo vabimo, da se kaj oglasijo.

PRETEKLA DOGAJANJA NA DRUŠTVU

Poleg otvoritve društva potekajo nadaljnja usklajevanja z občino glede starih društvenih prostorov, kjer bi radi uredili prehodno bivalno enoto, ki bi jo lahko koristili naši člani v primeru adaptacije svojih prostorov oz. bi imeli možnost začasnega bivanja v njih. Naši slikarji so se udeležili dveh likovnih delavnic, športno pa smo se udejstvovali na Hrovatinovem memorialu v Muski Soboti. Udeležili smo se tudi vožnje z gold wingi v Loški dolini in rallyja v Murski Soboti. Na "dan brez avtomobila" smo se predstavili na stojnici v Novi Gorici.

PRIHODNJA DOGAJANJA NA DRUŠTVU

Kot vsako leto bomo v oktobru začeli z dejavnostmi po našem programu in sicer plavanjem v bazenu v Vipavi, fitnesom, masažo in kegljanjem.
Prosim, da se vsi zainteresirani prijavite do 5.10.2016.
Če imate kakšne predloge, kaj bi še lahko izvajali v naslednjem letu to sporočite na društvo.
Če bo dovolj interesentov bomo skušali umestiti v program za naslednje leto.

KORESPONDENČNI ZBOR ČLANOV

Po 11. členu Statuta sklicujem korespondenčni Zbor članov.
Za spremembo naslova društva moramo pravno formalno to izpeljati. Hkrati bi spremenili tudi znak društva, ki je bil izbran iz med dveh predlogov na razpisu in ga daje upravni odbor v potrditev zboru članov.
Izbran je bil stiliziran golob z zlomljenim krilom in napisom zgoraj DRUŠTVO PARAPLEGIKOV; spodaj pa SEVERNE PRIMORSKE (kot v glavi občasnika).

Vaše glasove ZA ali PROTI pričakujemo na naslov: DRUŠTVO PARAPLEGIKOV SEVERNE PRIMORSKE, Rejčeva 5, 5000 Nova Gorica ali na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. do 7.10.2016.

Predsednik DPSP:
Matej GRUDEN