Občasnik št. 2 - februar 2019

Društvo paraplegikov SP
UVODNE BESEDE

Pozdravljene članice in člani!

Aktivnostmi glede iskanja sredstev za nakup kombija se nadaljujejo. V letošnjem letu poteče mandat sedanjim organom društva, zato razpisujemo volitve, kjer se bo volilo in sestavilo novo vodstvo. Pozivam vse člane, ki imajo voljo nekaj narediti na društvu da kandidirajo in tako pripomorejo k razvijanju in nadgradnji obstoječih dejavnosti. Lahko predlagate tudi člane, ki se vam zdijo primerni za kandidate. V prilogi vam pošiljam vabilo na redni zbor članov in prijavnico za kandidaturo.

PRETEKLA DOGAJANJA NA DRUŠTVU
  • koncert zasedbe The Dire Straits Experience nismo obiskali, ker ni bilo zanimanja članov.

• košarkarsko tekmo Slovenija – Ukrajina si nismo ogledali, ker ni bilo zanimanja članov.

• aktivnosti, ki potekajo v okviru našega društva ostajajo z istimi udeleženci, kot do sedaj, ker ni zanimanja pri ostalih članih.

PRIHODNJA DOGAJANJA NA DRUŠTVU
  • Organizirali bomo ogled skokov v Planici. Točne informacije bomo zainteresiranim še sporočili. Prijave na društvo do 4.3.2019.

• Organizirali bomo potopisno predavanje po Ameriki, ki bo v petek, 29.3.2019 ob 18.00 uri v društvenih prostorih. Prijave na društvo do 4.3.2019.

• Organizirali bomo turnir v pikadu in sicer v petek, 22.3.2019 ob 16.00 uri na sedežu društva. Prijave na društvo do 4.3.2019.

PRILOGE:

VABILO NA REDNI ZBOR ČLANOV