Občasnik št. 3 - marec 2019

Društvo paraplegikov SP
UVODNE BESEDE

Pozdravljene članice in člani!

Tudi letošnji volilni Zbor članov smo pospravili pod streho. Glede na to, da ni bilo kandidatov za novo vodstvo ostaja to enako, nekatere spremembe so le pri sestavi upravnega odbora in referentih. Izglasovali smo povišanje članarine in sicer na 15 €. Po pošti boste prejeli poleg Občasnika tudi položnico in prosimo, da jo poravnate v roku. Zapisnik Zbora članov je dosegljiv na društvu.
Ravno tako boste po pošti prejeli tudi razpis za letovanje v naši kamp prikolici v Ankaranu. Ker je veliko zanimanja se držite datuma za prijavo.

PRETEKLA DOGAJANJA NA DRUŠTVU
  • Ogled skokov v Planici nismo izvedli, ker ni bilo zanimanja članov.

• Turnir v pikadu je bil uspešno izveden. Udeležilo se ga je pet članov. Upamo, da nas bo na naslednjem še več.

• Tudi potopisno predavanje po Ameriki je bilo izpeljano. Udeležilo se ga je osem članov in spremljevalcev.

• Kegljaška ekipa se je udeležila ligaškega tekmovanja v kegljanju v Celju.

PRIHODNJA DOGAJANJA NA DRUŠTVU
  • Organizirali bomo ogled gledališke predstave Realisti. Predstava bo v SNG Nova Gorica in sicer v torek, 23. aprila ob 20 uri.
    Prijave na društvo do 4.4.2019.

• Organizirali bomo ogled Doma paraplegikov v Pacugu. Namenjen je članom, ki tam še niso bili, želeli pa bi si tam letovati ali se udeležiti obnovitvene rehabilitacije. Prijave na društvo do 4.4.2019.

• Za nove člane društva bomo ravno tako organizirali ogled Doma paraplegikov v Pacugu in predstavitev našega društva in dejavnosti, ki jih izvajamo.
    O podrobnostih boste osebno obveščeni.

Predsednik DPSP:
Matej GRUDEN