Občasnik št. 8 - avgust 2019

Društvo paraplegikov SP
UVODNE BESEDE

Pozdravljene članice in člani!

Poletne počitnice se bližajo koncu in ponovno bo potrebno zavihati rokave. Po enomesečnem premoru je pred vami nov Občasnik, v katerem si lahko preberete, kaj se bo dogajalo na društvu v mesecu septembru. Največji dogodek bo vsekakor praznovanje 40. obletnice ustanovitve našega društva. Vabim vas, da se slovesnosti udeležite v čim večjem številu!

PRETEKLA DOGAJANJA NA DRUŠTVU
  • Društveni izlet v Ljubljano smo izvedli v začetku julija.
  • Člani so se udeležili kopalnih dnevov v Pacugu.
  • Ženska sekcija je organizirala izlet na obalo.
  • Izbrali smo logotip ob 40 letnici društva
PRIHODNJA DOGAJANJA NA DRUŠTVU
  • Zveza paraplegikov Slovenije bo 7. septembra 2019 v Ljubljani izvedla jubilejni 50. Hrovatinov memorial. Vabimo vse člane, ki se ali ste se kadar koli ukvarjali s športom, da se dogodka udeležite.
    Prijave na društvo najkasneje do 30. avgusta.
  • Organizirali bomo društveni piknik, ki bo tokrat v Brdih. Dobimo se 14. septembra ob 10 uri pred vinsko kletjo na Dobrovem. Naš organizator Vladimir vam obljublja pestro dogajanje. Predstavili vam bomo tudi »vital terapijo«, več o tem v prilogi.
    Prijave na društvo najkasneje do 6. septembra.
  • praznovanje 40 letnice ustanovitve našega društva bo 17. septembra ob 17.00 uri v veliki dvorani občine Nova Gorica. Še enkrat vas lepo vabim, da se praznovanja udeležite in tako skupaj počastimo ta jubilej. Uradno vabilo še sledi. Člani, ki potrebujejo prevoz naj se prijavijo čem prej, da potem ne bo problemov.

Predsednik DPSP:
Matej GRUDEN