OBČASNIK ŠT. 6 - JUNIJ 2016

UVODNE BESEDE
Spet je mesec na okoli in pred vami je nov občasnik.
Glede na to, da je spremenjena oblika in vsebina glasila veliki večini všeč bomo ostali pri tej zasnovi. V teh poletnih mesecih so društvene aktivnosti bolj počitniške, tako da bo tudi občasnik temu primerno krajši, v mesecu juliju pa ga kot po navadi ne bo.

PRETEKLA DOGAJANJA NA DRUŠTVU
V tem mesecu so potekala nadaljnja usklajevanja z občino glede ureditve parkirnih mest pri novem društvu in donacije rabljene računalniške opreme.
Glede parkirnih mest smo bili uspešni, tako da imamo dve označeni mesti za invalide na parkirišču za bazenom.
Za nove društvene prostore smo končali z nabavo vse potrebne opreme, tako da sedaj poteka samo še montaža le te in selitev opreme iz starega društva.
Naši slikarji so se udeležili dveh likovnih delavnic, športno pa smo se udejstvovali na »kolesarjenju« v Kopru, na maratonu Franja in atletskem tekmovanju.
Udeležili smo se okrogle mize v občini Renče-Vogrsko na temo problematike zaposlovanja invalidov.

PRIHODNJA DOGAJANJA NA DRUŠTVU
Kot že veste se v juliju in avgustu organizirajo kopalni dnevi v Pacugu. Vsi zainteresirani se čimprej prijavite. V teh mesecih bomo članom tudi regresirali vstopnino za kopališče. Stroške vstopnine v višini zneska osmih vstopnic na mesec, bomo izplačali na podlagi računa enkrat mesečno.
Otvoritev novih društvenih prostorov bo predvidoma 14.9.2016 ob 16.uri, uradno vabilo bomo poslali z naslednjim občasnikom.


Lepe in prijetne počitniške dni vam želim!

Predsednik DPSP:
Matej GRUDEN
mt_ignore    
Društvo paraplegikov
severne Primorske
Rejčeva ulica 5 - 5000 Nova Gorica
TRR SI56 0475 0000 1024 080
pri Nova KBM
+386 (0)5 300 28 22
+386 (0)40 543-338
+386 (0)41 393-410 predsednik
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zadnje v galeriji